Hoitoprosessista

Funktionaalilääkärillä tai ainakaan allekirjoittaneella ei ole sellaista kehittynyttä rtg-katsetta, että pystyisi hoitamaan potilasta ilman analyysejä. Usein potilaat ovat jo kokeilleet monenlaisia hoitomuotoja paremmalla tai huonommalla menestyksellä.

Perusajatus on löytää syitä elimistön aineenvaihdunnan poikkeavuuksille ja pyrkiä vaikuttamaan näihin syihin. Hoitoprosessi voi pitkittyä ja vaikeutua, koska kaikilla ihmisillä on erilainen perinnöllisistä syistä ja elämäntavoista johtuva sairastelun kirjo ja sen tutkiminen vaatii aikaa.

Olen siirtynyt ajattelussani enenevässä määrin sille linjalle, perustuen asiaan perehtyneiden tutkijoiden lausuntoihin, että elimistön leptiiniresistenssi on suuri syy kaikkinaiseen hormoniepätasapainoon, kuten insuliiniresistenssiin, lisämunuaisten kortisoli-häiriöihin, kilpirauhasongelmiin ja esimerkiksi alentuneisiin sukupuolihormonitasoihin.

Muutama vuosi sitten Nobelin-palkinto jaettiin tutkijoille, jotka totesivat, että silmä ei ole pelkästään kamera, vaan myös kello - eli valon signaalit ohjaavat pitkälti vuorokausirytmiä kohottaen kortisonia aamulla ja melatoniinia pimeään aikaan. Tätä signalointijärjestelmää häiritsee esimerkiksi liiallinen sinisen valon määrä. Sininen valo pilkkoo heikon A-vitamiinin ja melanopsiinin välisen sidoksen silmän valoreseptoreissa.

Toisaalta on olemassa paljon tutkimustuloksia, joissa on todettu, että mikroaallot aiheuttavat tulehdustilaa suolistossa (vuotava suoli) ja lisäksi, että kännykkään puhuminen lisää aivojen läpäisevyyttä aineille, joiden ei pitäisi päästä lainkaan verenkierron mukana aivoihin.

Venäläiset avaruustutkijat ovat jo vuosikymmeniä sitten todenneet, että maa on negatiivisesti latautunut. Tämä negatiivinen lataus on sama ilmiö, jota ruoka-aineet tuottavat sitruunahappokierron kautta solujen mitokondrioon, jotta meillä on polttoainetta. Toisaalta kemiallisen määritelmän mukaan elektronien puute tai väheneminen lisää happamuutta eli happamuus ja elimistön tulehdustila on monella tavalla osittain sama asia.

Tässä lyhyesti ajatuksia pohjaksi sille, miksi olen siirtynyt enenevässä määrin normaalin patologisanatomismuutoksiin perustuvan diagnoosiperusteisesta lääketieteestä ensiksi toiminnalliseen vuorovaikutuspohjaiseen funktionaaliseen ajatusmalliin - ja tästä edelleen kvanttimekaaniseen ajatusmalliin jossa elimistön signaalisysteemit saavat informaatiota valonnopeudella kaikkiin soluihinsa (joko oikeaa tai väärää informaatiota riippuen ympäristömme tilasta).

Mahdollisesti geenistömme huippunopea rappeutuminen sukupolvi sukupolvelta on saavuttamassa sellaisen tason, että myrkynpoisto ei toimi riittävästi tällä hetkellä pitääkseen terveyttä yllä. On myös todettu tri Klinghardtin tutkimuksissa, että tavallinen homenäyte tuottaa 600 kertaa enemmän toksiineja kun sen altistaa kännykkäsäteilylle.

Haluan, että minulla on jo vastaanotolle tulon alkuvaiheessa perustiedot potilaan omasta kertomuksesta. Minulla on kyllä aikaa potilaalle, mutta koska potilaana maksat siitä ajasta, suosittelen sinua kirjoittamaan Ota yhteyttä-osioon oman kertomuksesi joko lyhyenä tai pidempänä 1-2 sivun versiona, miten koet tarpeelliseksi.

Alkukäynti on usein 1.5 tuntia, jotta melko rauhassa tuolloin ehtii ymmärtämään potilaan oireiden laajuuden. Potilaat hämäävän usein näyttävät ulkoisesti arvioiden huomattavan terveiltä ja hyvinvoivilta. Kontrollikäyntejä voidaan järjestää puhelimitse ja videokonferenssinakin jos potilas asuu kaukana.

Suurin kustannuserä on usein tarvittavat suoliston ja aineenvaihdunnan tutkimukset. Tutkimuksia potilaat ovat usein jo itse hankkineet eri laboratorioista. Tukihoidot eivät pahimmillaan ole nekään halpoja.

Vastaanotto toimii pääsääntöisesti Vöyrillä 36 km Vaasan pohjoispuolella perjantaisin toistaiseksi.